Tipărire
Categoria părinte: AquaNano: Minerale coloidale
Categorie: Aurul coloidal
Accesări: 21217

Efectul antioxidant/regenerator al preparatelor de aur calcinat utilizate în sistemele de medicină tradițională indiană, în cazul modelelor globale și localizate de ischemie

Pharmacol Toxicol. 2002 May;90(5):254-9.

Shah ZA, Vohora SB, Department of Medical Elementology and Toxicology, Faculty of Science, Jamia Hamdard University, New Delhi, India.

 

Sumar

 

Atacul cerebral (ischemie cerebrală) este a treia dintre cele mai comune cauze ale mortalității, după cancer și bolile de inimă, în țările dezvoltate. Multe studii au arătat rolul radicalilor liberi în patogeneza ischemiei cerebrale.

Căutarile pentru găsirea unor agenți antioxidanți, de eliminare a radicalilor liberi, cât mai siguri, par să fie o abordare promițătoare pentru o terapie corespunzătoare.

 

60,00 lei pe bucată AquaNano-Olympus, aur coloidal 30ppm

În unele sisteme medicale tradiționale, se consideră că aurul este extrem de util pentru sistemul nervos, acționând ca un tonic, revigorant, îmbunătățind memoria și mărind coeficientul de inteligență. Totodată, se consideră că este util și pentru articulații, acționând pentru ameliorarea unor forme de artrită..

Urmărind descrierile utilizatorilor unor astfel de produse, se poate remarca faptul că sunt rare persoanele care nu resimt efectele globale ale acestui produs, impactul său fiind de obicei rapid și foarte puternic, pe numeroase planuri. Mai ales persoanele de vârste înaintate au relatat cel mai intens spor de performanță, dovedindu-se util atât pentru dinamismul fizic și pentru o mai bună coordonare motorie (incluzând eliminarea durerilor de tip inflamator specifice vârstei), cât și pentru tonusul psihic și mental.

Aurul (sub această formă) dăruiește tuturor, indiferent de vârstă, câte ceva din bogăția pe care o simbolizează, nu întâmplător fiind asociat cu Soarele în aproape toate tradițiile spirituale ale planetei.

Culoarea roz este specifică unor dimensiuni foarte scăzute ale particulelor, acesta fiind un semn distinctiv al prezenței aurului coloidal, spre deosebire de produsele perfect incolore, care iși justifică aspectul prin dimensiunea redusă a particulelor deși, în cazul acestora, lipsa perfectă de culoare este explicată în special de... culoarea naturală a apei pure.

 

Detalii produs:

       
          În cazul suspensiilor coloidale nestabilizate (și, uneori, chiar și în cazul celor stabilizate) pot apărea depuneri. Acesta este un proces firesc, care depinde de mai mulți parametri (compoziția sticlei, temperatură, gradul de agitare, etc). Depunerile pot fi sub formă de flocoane, foițe, particule, și nu sunt dăunătoare. Eventual, ele pot fi filtrate printr-un filtru de celuloză (cafea) atunci când conținutul flaconului este la final.
 
Mod de păstrare: Se va păstra în ambalajul original, într-un loc uscat şi răcoros, ferit de lumina directă a soarelui. A nu se lăsa la îndemâna copiilor sub 3 ani. Nu se va lăsa recipientul deschis între utilizări.
 
Mod de utilizare: Se va utiliza câte o cantitate de 5-15ml odată, de 1-4 ori pe zi, după necesități.
 
Contraindicaţii: Folosirea acestui produs este contraindicată în cazul persoanelor alergice la aur.
 
Compoziţie: apă distilată, aur 30ppm
 
Producător: SC Aghoras Invent srl, Bucureşti,
tel: 0214240504, 0734394338, 0767287306, 0754432971,
e-mail: contact@aghorasbio.ro, www.aghorasbio.ro
 

Aurul, utilizat pe larg în medicina modernă pentru tratamentul artritei reumatoide, este foarte prețuit pentru variatele utilizări în sistemele medicale indiene. Preparatelor tradiționale pe bază de aur le sunt atribuite proprietăți tonice, antioxidante, reîntineritoare. Studiile noastre anterioare revelează efecte interesante de natură analgezică, imunostimulatoare, adaptogenică și protectoare a glicogenului în aceste preparate, însă efectele acestor preparate în ischemia cerebrală nu au fost încă investigate.

Pentru aceasta am inițiat prezentul studiu, utilizând modele globale și localizate ale ischemiei în șoareci de laborator. Parametrii enzimatici (lipid-peroxidaza, glutationa, catalasa, glutation reductaza, glutation-S-transferaza, glutation-peroxidaza, superoxid-dismutaza și glucoza-6-fosfat dehidrogenaza) au fost utilizați pentru a urmări ischemia cerebrală și modulările sale.

Au fost constatate reveniri semnificative ale valorilor alterate, la valori apropiate de cele normale, de produsele pe bază de aur (25 mg/kg corp, oral, timp de 10 zile), sugerând potențialul benefic al preparatelor pe bază de aur în cazul bolilor cerebrovasculare.

 

Notă AquaNano: Așa cum am mai menționat, preparatele indiene pe bază de aur calcinat sunt compuse din nanoparticule de aur. Atenție! Unele dintre acestea conțin urme de mercur ca urmare a preparării lor, în cantități de max. 0,1 ppm, în funcție de modul de purificare fiind posibilă și eliminarea totală a acestuia. Totodată, nu este exclus ca prezența mercurului în cantitățile infime precizate, să nu fie toxică, ÎN CAZUL ACESTOR PREPARATE, a căror metodă de realizare implică anumite "restructurări informaționale" datorită numeroaselor interacțiuni cu plantele medicinale utilizate.

Articolul complet, în limba engleză, se poate accesa AICI.