Să îți petreci nopțile fără să poți dormi nu este deloc distractiv. Cu cât vă gândiți si vă răscoliți mai mult, cu atât corpul dumneavoastră se va contracta mai mult și atunci devine puțin probabil că vă veți odihni suficient pe timpul nopții. Aromele au o influență foarte puternică asupra stării psihice și a emoțiilor. Moleculele aromatice din uleiurile esențiale pot traversa cu ușurință bariera hematoencefalică și pot afecta direct părțile din creier care controlează depresia, frica, anxietatea și stresul. Deși cazurile grave de insomnie nu pot fi vindecate doar prin folosirea uleiurilor esențiale, aceste uleiuri vă vor reduce stresul și să vor ajuta să vă relaxați corpul și mintea. Iată câteva dintre cele mai bune uleiuri esențiale pentru eliminarea insomniei și a problemelor corelate acesteia:

 

Cele mai bune uleiuri esențiale pentru a vă ajuta să scăpați de insomnie

Ulei esențial de lavandă

Acest ulei are o aromă plăcută și atrăgătoare, pe care îl puteți adauga în apa din cadă când faceți baie, în parfumul sau deodorantul pe care îl folosiți. Uleiul esențial de lavandă este, de asemenea, un anti-depresiv eficient, ce ameliorează de asemenea durerea. Poate ajuta la scăderea tensiunii arteriale și la alinarea sistemului digestiv și nervos.

 

Ulei esențial de geranium

Acest ulei este profund relaxant, datorită proprietăților sale de echilibrare hormonală. Acest ulei floral calmant poate fi amestecat cu multe alte uleiuri.

 

Ulei esențial de mușețel

Mușețelul roman poate ajuta împotriva insomniei cauzate de stresul cronic, de dureri musculare, dureri de cap și tulburări nervoase. Acesta poate fi de asemenea util în calmarea stării de iritare la copiii și sugarii cu colici.

Uleiul de mușețelul vă poate ajuta să vă liniștiți sistemul nervos și să vă îmbunătățiți eficiența funcției digestive, făcându-l deosebit de util pentru copiii mici care suferă de insomnie din cauza indigestiei. Folosiți câteva picături din acest ulei în cadă când faceți baie, pentru a vă relaxa înainte de vă culca.

Alte uleiuri esențiale care merită să fie folosite pentru a elimina insomnia sunt: ​​Ylang Ylang, santal, trandafir, iasomie și melissa.

 

Cele mai bune uleiuri esențiale pentru diminuarea insomniei si anxietății

 

Ulei esențial de portocale

Acesta este un ulei esențial care nu numai că vă ajută împotriva anxietății, dar vă și îmbunătățește și starea de spirit. Când este difuzat în aer, vă conferă senzația de mulțumire și de bunăstare. Un alt fapt relevant: puteți consuma acest ulei pe cale orală! Numai uleiurile de bună calitate pot consumate pe cale orală, vă recomandăm să nu folosiți uleiuri esențiale de calitate proastă.

 

Ulei esențial de bergamotă

Acest ulei este considerat eficient în ameliorarea stresului și a tensiunii (și este deosebit de benefic pentru piele!). Acesta are o aromă de citrice care ajută la îmbunătățirea stării de spirit. Un studiu a constatat că un amestec de ulei de bergamotă și de vanilie este destul de eficient în reducerea gradului de insomnie cauzat de anxietate. Uleiul de bergamotă poate fi difuzat în aer sau aplicat direct pe piele. În plus, acest ulei poate fi foarte eficient în ameliorarea durerilor de cap.

 

Ulei esențial de eucalipt

Acest ulei este un remediu rapid împotriva durerilor musculare și a durerii în general. Ajută la calmarea minții și la adoptarea unei perspective optimiste.

 

Ulei esențial de tămâie

Acest ulei este de mare ajutor în tratamentul insomniei cauzate de anxietate. Uleiul de tămâie poate calma respirația, în timp ce vă relaxează în același timp și mintea.

 

Ulei esențial de portocale dulci

Acest ulei este util în cazurile în care cauzele insomniei sunt: dureri de cap, greață, poftă scăzută de mâncare și stres. Ajută de asemenea la reducerea frustrării, a stării proaste de spirit și a stării de iritare.

 

Ulei esențial de palmarosa

Uleiul de palmarosa este calmant și îmbunătățește starea de spirit. El poate ajuta împotriva stresului, epuizării, poftei scăzute de mâncare și anxietății.

 

Ulei esențial de mentă

Uleiul de mentă mărește capacitatea de conștientizare și concentrarea mentală. Ajută în caz de oboseală fizică și îmbunătățește starea de spirit.

 

Ulei esențial de rozmarin

Ueiul de rozmarin este util în insomnia cauzată de dureri musculare și de anxietate. Acesta poate spori încrederea în sine și vă poate calma sistemul nervos.

 

Alte uleiuri esențiale care vizează în mod specific insomnia

Când vine vorba de vindecarea insomniei, există o varietate de uleiuri esențiale disponibile pentru a vă oferi alinare pe cale naturală. De exemplu, Neroli poate viza în mod specific tulburările de somn precum insomnia. Inspirarea parfumului acestui ulei ajută la calmarea anxietății mentale, care în cele din urmă relaxează mintea și va face posibil să dormiți liniștit. Uleiul de Neroli poate fi de asemenea folosit pentru a ajuta oamenii să facă față diferitelor stări de șoc.

 

Un alt ulei esențial care poate ajuta în lupta cu tulburările de somn este uleiul de Melissa. Acest ulei este cel mai eficient atunci când este inhalat. Alte uleiuri esențiale care sunt considerate foarte eficiente în combaterea insomniei sunt: floarea pasiunii, valeriană, violete, flori de tei, mandarine, amyris și catușnică. Cu fiecare dintre aceste uleiuri puteți obține cele mai bune rezultate, atunci când este inhalat după procedurile adecvate de aromaterapie.

 

Cinci rețete pe bază de uleiuri esențiale pentru a vă ajuta să eliminați cauza insomniei:

 

Reteța - Nr. 1

Amestec de uleiuri esențiale util în insomnia cauzată de anxietate:

Ingrediente

Geranium 1 picătură,

Palmarosa 2 picături,

Lavandă 2 picături,

10 ml ulei de bază.

Se amestecă toate ingredientele și se utilizează amestecul pentru masaj terapeutic sau într-un difuzor de aromoterapie.

 

Rețeta - Nr. 2

Amestec de uleiuri esențiale pentru insomnia cauzată de mușchi bolnavi, rigizi sau contractați

Ingrediente

Rozmarin 1 picătură,

Eucalipt 3 picături,

Lavandă 2 picături,

10 ml ulei de bază.

Se amestecă toate ingredientele și se utilizează pentru masaj.

 

Rețeta - Nr. 3

Amestec de uleiuri esențiale pentru insomnia cauzată de stres și de dureri de cap

Ingrediente

Portocală dulce 1 picătură,

Lavandă 2 picături,

Geranium 2 picături,

10 ml ulei de bază.

Se amestecă toate ingredientele și se utilizează pentru masaj. Îl puteți folosi pe frunte, pe ceafă și pe umeri. Dacă doriți, puteți utiliza acest amestec pentru a masa pielea capului.

 

Rețeta - Nr. 4

Amestec de uleiuri esențiale pentru insomnia cauzată de greață

Ingrediente

Portocală dulce 2 picături,

Mentă 2 picături,

10 ml ulei de bază.

Se amestecă toate ingredientele și se masează zona stomacului.

 

Rețeta - Nr. 5

Insomnia cauzată de epuizare

Ingrediente

Eucalipt 2 picături,

Mentă 2 picături,

Rozmarin 2 picături.

Se amestecă toate ingredientele și se folosește un difuzor.

 

Cum să utilizați uleiul esențial de lavandă pentru insomnie și să obțineți cele mai bune rezultate posibile?

Lavanda este probabil cel mai bun ulei anti-stres. Acesta calmează sistemul nervos, ameliorează stresul muscular și vă menține un tonus emoțional ridicat. Uleiul de lavandă este, de asemenea, minunat împotriva nervozității și atacurilor de panică. Iată cum să utilizați uleiul de lavandă pentru alinarea insomniei:

 

1. Beți o ceașcă de ceai de levănțică

Dacă adesea stați lungiți în pat, dar nu puteți adormi, beți o ceașcă mică de ceai de lavandă.

Iată cum să pregătiți cel mai bun ceai de lavandă:

Adăugați 1 linguriță de ceai de levănțică într-o ceașcă de apă clocotită și lăsați-o să stea 5-10 minute.

Adăugați miere și lapte conform preferințelor dvs. Câteva îngițituri de ceai înainte de culcare vă pot induce un somn de lungă durată.

 

2. Păstrați un săculeț cu levănțică sub pernă

Păstrați un săculeț cu levănțică sub pernă, pentru mirosul său proaspăt și relaxant, pe tot parcursul nopții. Lavanda miroase frumos și vă poate ajuta să readormiți cu ușurintă, dacă vă treziți în miezul nopții.

 

3. Faceți o baie cu levănțică

Umpleți cada cu apă caldă și adăugați 2-4 picături de ulei esențial de lavandă.

Intrați treptat în cadă și lăsați aburul să difuzeze parfumul calmant al lavandei. A face o baie cu ulei de lavandă înainte de a merge la culcare vă va ajuta să vă relaxați și să dormiți cu ușurință.

O cameră mai întunecată vă va liniști mintea și vă va ajuta să dormiți mai mult.

 

Unele argumente pro și contra folosirii uleiurilor esențiale pentru insomnie:

Pro:

În timp ce medicamentele pentru somn vă pot oferi un ajutor temporar, acestea nu sunt cea mai sănătoasă alternativă pe termen lung pentru insomnie. Utilizarea uleiurilor esențiale poate elimina în mod natural cauza principală a insomniei.

Spre deosebire de medicamente, folosirea uleiurilor esențiale nu cauzează nici o dependență.

Contra:

Unele uleiuri esențiale ar putea agrava alergiile la anumite persoane și, de asemenea, ar putea să nu fie potrivite pentru persoanele cu piele sensibilă.

Articolul zilei

Argint coloidal ionic sau argint coloidal fotonic?

sursa: pure-alchemy.ro

Primim adeseori întrebări despre argintul coloidal dacă este coloidal, ionic, sau coloidal ionic. Pe această temă s-au scris atâtea articole, încât nu vom insista foarte mult. Vom preciza doar că, din punctul nostru de vedere, este o batere a apei în piuă și o despicare la fel de inutilă a firului de păr în... două (jumătatea ionică și cea coloidală a firului de păr, ca să zicem așa).

De ce?

Citește mai mult:Argint coloidal ionic sau argint coloidal fotonic?

Calitate, pentru că meriți!

AquaNano TareDeTot, 125ppm

Probabil cel mai puternic argint electrocoloidal din Romania...
Comandă acum!

Ai parte de reduceri!

Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 250RON, ai reducere 10%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 400RON, ai reducere 15%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 550RON, ai reducere 20%.
Nou! Acum, minerale activate cu aur! Citește mai mult...

Transport gratuit

Transport
Oriunde în țară, pentru comenzi cu valoarea mai mare de 150RON.

Protocol antitumoral simplu și extrem de eficient

Vă recomandăm să citiți cu atenție, și să aplicați perseverent informațiile conținute în acest articol, mai ales în cazul în care vă confruntați, dumneavoastră personal sau cineva drag, cu această afecțiune.

Am structurat aici un protocol clar și eficient, ale cărui efecte sunt excepționale atunci când este aplicat perseverent, și mai ales în stadii incipiente.

Totodată, el poate fi completat cu diferite alte adjuvante, uzual fără probleme semnificative, și poate fi utilizat în paralel cu chimioterapia sau radioterapia, caz în care efectele secundare ale acestor tratamente vor fi semnificativ reduse.

Citește mai mult:Protocol antitumoral simplu și extrem de eficient

T-Stop
un remediu antitumoral de excepție
ArgiDent
Pastă de dinți naturală, foarte eficientă, pentru persoane sensibile
Gel de Aloe Vera
Pur, natural, din culturi organice
Aur coloidal
Vital Pur, Olympus - tinerețea sufletului tău
Argint coloidal Protect, Forte
Protecție, prevenire, vindecare
Deodorante naturale cu argint coloidal
Deovis, te păstrează curat în mod delicat
Magneziu, calciu, potasiu, fier, cupru, mangan, zinc
Minerale organice, pure, fără aditivi
ArgiMax, argint coloidal 1000ppm
Acțiune puternică, decisivă, rapidă
Virgo, Tytan, Coral
Săpunuri lichide 100% naturale, cu argint și aur coloidal
ArgO2, inamicul bacteriilor și mucegaiurilor
Puterea combinată a argintului și oxigenului
Vitamina C naturală
normală sau alcalină
Uleiuri esențiale naturale
Sănătate și încântare

Copyright

AghorasBio, AquaNano, Mellixir,

Electrik, Auris, AloeDirect,

CannExtract, FlorEsențial, BioMineral,

sunt mărci comerciale Aghoras Invent.

 

Copyright: Aghoras Invent 

Plătiți în siguranță

logoPL
Puteți efectua plățile online, prin intermediul cardului de debit/credit, sau din contul dumneavoastră PayPal.

Contactați-ne oricând

Comenzi:
Vodafone - 0734394338
Orange - 0754432971
Telekom - 0214240504
RDS - 0771078288
Program: Luni-Vineri, 8-15
 
Relații cu clienții, comenzi:
Telekom - 0767287306
WhatsApp, SMS - 0767287306
Program: Luni-Duminică, 8-22
 
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 
 
Comenzi: 0214240504, 0734394338, 0754432971, 0771078288, Relații cu clienții: 0767287306, (inclusiv WhatsApp, SMS)
facebook_page_plugin