Pentru moment, plata cu cardul poate fi realizată doar prin intermediul platformei PayPal. Deoarece PayPal nu accepta plata in RON, veți putea selecta aceasta modalitate de plata doar după modificarea valutei din RON in EUR (în partea dreaptă sus a ecranului). Plata efectivă se va efectua în RON, schimbul valutar fiind realizat automat de către banca dumneavoastră. Factura proforma va fi emisă de magazinul online în EUR, dar factura finală o veți primi în RON, la cursul BNR al zilei respective. Desigur, aveți în continuare la dispoziție posibilitatea de a achita comanda prin transfer bancar, sau ramburs.

 

Odată ce drojdia a fost plasată într-o soluție cu oxigen, nutrienți și hrană, celulele încep să se pregătească pentru creștere. Aceasta nu înseamnă că drojdia inițială va crește, ci, că va începe să se multiplice (să crească colonia). Pentru aceasta, drojdiile vor începe să absoarbă imediat cât mai mulți nutrienți (Faza de Latență), vor începe să se reproducă (Faza de Creștere Accelerată), se vor reproduce rapid (Faza de Creștere Exponențială), creșterea va încetini pe măsură ce nutrienții sunt consumați (Faza de Creștere deccelerată) și, în final, își vor păstra numărul (Faza Staționară). Fiecare fază este corelată direct cu cantitatea de nutrienți oferiți.

Faza de Latență

Este perioada de timp din primele câteva ore după adăugarea drojdiei, în timpul căreia nu este niciun semn aparent de fermentare sau de creștere. În timpul acestei faze, drojdiile se aclimatizează la noul mediu; drojdiile pot fi „șocate” de noul lor mediu și este posibil să le ia ceva timp să se adapteze. Astfel, ele absorb tot oxigenul disponibil, utilizându-l pentru a sintetiza toate enzimele și celelalte elemente necesare pentru creștere și fermentație, stocând oxigenul sub forma sterolilor, pentru o utilizare ulterioară. Această fază este critică pentru fermentare și trebuie să dureze cât mai puțin timp, preferabil câteva ore, astfel încât înțelegem că este nevoie de mult oxigen la pornire.

 

Faza de Creștere Accelerată

Celulele drojdiei încep să crească și să se dividă și începe fermentația. Drojdia stochează zaharurile absorbite pentru utilizarea ulterioară.

 

Faza de Creștere Exponențială

Rata de reproducere a drojdiilor și metabolismul este la apogeu, divizându-se la fiecare 90-180 de minute, rezultând o multiplicare de până la 1000 de ori în 24 de ore. Procesul de fermentare începe serios și poate apărea o spumă la suprafață.

 

Faza de Creștere deccelerată

Aceasta trebuie să aibă loc între 12 și 24 de ore după inocularea mustului de miere cu drojdia hidratată. În acest moment, oxigenul este consumat și începe fermentarea activă și producția de CO2. În această fază apar multe bule de spumă.

 

Faza Staționară

În timpul acestei faze, substanțele fermentabile și nutrienții sunt complet consumate. Creșterea drojdiilor s-a oprit și ele încep să precipite din suspensie sau să floculeze. Drojdiile vor utiliza oxigenul și zaharurile stocate pentru a continua creșterea. Durata prea mare a acestei faze (săptămâni) poate conduce la autoliză, sau la distrugerea completă a celulelor de drojdie.

 

Interesul nostru este să ne asigurăm că adăugăm o cantitate corectă de nutrienți în fiecare stadiu al ciclului de viață al drojdiei, pentru ca aceasta să aibă tot ceea ce este necesar pentru a fi sănătoasă. O drojdie sănătoasă va produce mai puțini esteri și compuși cu sulf. Totuși, trebuie să fim atenți asupra faptului că prea mulți nutrienți sau oxigen, adăugate după ziua a 3-a vor creea probleme suplimentare.

Articolul zilei

Argint coloidal ionic sau argint coloidal fotonic?

sursa: pure-alchemy.ro

Primim adeseori întrebări despre argintul coloidal dacă este coloidal, ionic, sau coloidal ionic. Pe această temă s-au scris atâtea articole, încât nu vom insista foarte mult. Vom preciza doar că, din punctul nostru de vedere, este o batere a apei în piuă și o despicare la fel de inutilă a firului de păr în... două (jumătatea ionică și cea coloidală a firului de păr, ca să zicem așa).

De ce?

Citește mai mult:Argint coloidal ionic sau argint coloidal fotonic?

Calitate, pentru că meriți!

AquaNano TareDeTot, 125ppm

Probabil cel mai puternic argint electrocoloidal din Romania...
Comandă acum!

Ai parte de reduceri!

Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 200RON, ai reducere 10%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 400RON, ai reducere 15%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 600RON, ai reducere 20%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 800RON, ai reducere 25%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 1000RON, ai reducere 30%.
Nou! Acum, minerale activate cu aur! Citește mai mult...

Transport gratuit

Transport
Oriunde în țară, pentru comenzi cu valoarea mai mare de 150RON.

Protocol antitumoral simplu și extrem de eficient

Vă recomandăm să citiți cu atenție, și să aplicați perseverent informațiile conținute în acest articol, mai ales în cazul în care vă confruntați, dumneavoastră personal sau cineva drag, cu această afecțiune.

Am structurat aici un protocol clar și eficient, ale cărui efecte sunt excepționale atunci când este aplicat perseverent, și mai ales în stadii incipiente.

Totodată, el poate fi completat cu diferite alte adjuvante, uzual fără probleme semnificative, și poate fi utilizat în paralel cu chimioterapia sau radioterapia, caz în care efectele secundare ale acestor tratamente vor fi semnificativ reduse.

Citește mai mult:Protocol antitumoral simplu și extrem de eficient

T-Stop
un remediu antitumoral de excepție
ArgiDent
Pastă de dinți naturală, foarte eficientă, pentru persoane sensibile
Gel de Aloe Vera
Pur, natural, din culturi organice
Aur coloidal
Vital Pur, Olympus - tinerețea sufletului tău
Argint coloidal Protect, Forte
Protecție, prevenire, vindecare
Deodorante naturale cu argint coloidal
Deovis, te păstrează curat în mod delicat
Magneziu, calciu, potasiu, fier, cupru, mangan, zinc
Minerale organice, pure, fără aditivi
ArgiMax, argint coloidal 1000ppm
Acțiune puternică, decisivă, rapidă
Virgo, Tytan, Coral
Săpunuri lichide 100% naturale, cu argint și aur coloidal
ArgO2, inamicul bacteriilor și mucegaiurilor
Puterea combinată a argintului și oxigenului
Vitamina C naturală
normală sau alcalină
Uleiuri esențiale naturale
Sănătate și încântare

Copyright

AghorasBio, AquaNano, Mellixir,

Electrik, Auris, AloeDirect,

CannExtract, FlorEsențial, BioMineral,

sunt mărci comerciale Aghoras Invent.

 

Copyright: Aghoras Invent 

Plătiți în siguranță

logoPL
Puteți efectua plățile online, prin intermediul cardului de debit/credit, sau din contul dumneavoastră PayPal.

Contactați-ne oricând

Comenzi:
Vodafone - 0734394338
Orange - 0754432971
Telekom - 0214240504
RDS - 0771078288
Program: Luni-Vineri, 8-15
 
Relații cu clienții, comenzi:
Telekom - 0767287306
WhatsApp, SMS - 0767287306
Program: Luni-Vineri, 9-17
 
 
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 
 
Comenzi: 0214240504, 0734394338, 0754432971, 0771078288, Relații cu clienții: 0767287306, (inclusiv WhatsApp, SMS)
facebook_page_plugin