Pentru moment, plata cu cardul poate fi realizată doar prin intermediul platformei PayPal. Deoarece PayPal nu accepta plata in RON, veți putea selecta aceasta modalitate de plata doar după modificarea valutei din RON in EUR (în partea dreaptă sus a ecranului). Plata efectivă se va efectua în RON, schimbul valutar fiind realizat automat de către banca dumneavoastră. Factura proforma va fi emisă de magazinul online în EUR, dar factura finală o veți primi în RON, la cursul BNR al zilei respective. Desigur, aveți în continuare la dispoziție posibilitatea de a achita comanda prin transfer bancar, sau ramburs.

 

Aceștia sunt, practic, toate celelalte substanțe necesare drojdiei pentru a construi membrane celulare viguroase, pentru a se reproduce, pentru a-și crește toleranța la alcool și pentru a preveni producerea unor compuși nedoriți care pot modifica savoarea hidromelului. Vitaminele și mineralele necesare include aminoacizi, uree, fosfor, acizi citric și pantotenic. Micronutrienții sunt numiți adesea „Energizanți pentru drojdii”.

 

Dozajul

DAP: ¼ linguriță la 4 litri de must. Pentru 19-20 l de must, se pune câte ½ linguriță pe zi în primele 3 zile, în momentul aerării. În acest fel, DAP este amestecat, concomitent cu aerarea mustului. Dacă punem doza la început, înainte de inocularea drojdiilor hidratate în must, atunci sunt suficiente 2 lingurițe la 18-19 litri must.

 

Sfatul producătorilor avizați de hidromel este ca DAP și, eventual, Fermactive activator să se adauge în mustul de miere DOAR ATUNCI CÂND APAR PRIMELE SEMNE DE FERMENTAȚIE, în loc să fie adăugate la început, în timpul hidratării drojdiilor sau al preparării mustului. Motivele principale pentru a proceda astfel sunt două la număr; astfel, în timpul procesului de hidratare a drojdiei, membranele celulare ale drojdiei nu sunt complet formate și în acest stadiu timpuriu azotul din DAP sau Fermactive activator poate, practic, să ardă celulele de drojdie înainte ca acestea să se formeze complet. Mai târziu, odată ce membrana celulară s-a format complet și s-a stabilizat, aceasta va fi în stare să proceseze DAP. Pe de altă parte, dacă am adăuga DAP și/sau Fermactive activator imediat după ce drojdia este hidratată și pregătită astfel să fie inoculată în must, alte microorganisme, prezente deja în mustul de miere ar putea utiliza acești nutrienți ca o sursă de energie pentru a câștiga teren înainte ca drojdia să aibă șansa să domine mediul de fermentație. Tocmai pentru a evita acest scenariu, este bine să așteptăm până ce apar primele semne de fermentație și abia apoi să adăugăm nutrienții. În acest fel ne asigurăm că hrănim doar „invitații” chemați de noi la petrecere.

 

Fermactive activator: 10 – 30g la 100 litri de must, la începutul procesului de fermentare sau/și la Pauza de Zahăr 1/3, împreună cu DAP, 1 - 2g la 4 litri.

 

Dacă nu dispuneți de nutrienții menționați, puteți să utilizați și alte surse. De exemplu, anumite fructe au suficient azot și minerale pentru a asigura o fermentație sănătoasă. Stafidele sunt o alegere excelentă, dar trebuie să știm că savoarea hidromelului se va schimba în cazul acesta. Se utilizează 5 – 10 stafide la 4 litri de must, zdrobite pentru a permite drojdiilor să ajungă la pulpă. De asemenea, adăugarea de malț aduce nutrienți suficienți pentru drojdii.

 

Folosirea nutrienților nu este o necesitate absolută. Mulți preferă metoda clasică simplă miere/apă/drojdie și au rezultate foarte bune. Dacă, totuși, procedați astfel și vă confruntați cu oprirea fermentației, adăugați puțin energizant pentru drojdii pentru a reporni procesul de fermentație.

Articolul zilei

Argint coloidal ionic sau argint coloidal fotonic?

sursa: pure-alchemy.ro

Primim adeseori întrebări despre argintul coloidal dacă este coloidal, ionic, sau coloidal ionic. Pe această temă s-au scris atâtea articole, încât nu vom insista foarte mult. Vom preciza doar că, din punctul nostru de vedere, este o batere a apei în piuă și o despicare la fel de inutilă a firului de păr în... două (jumătatea ionică și cea coloidală a firului de păr, ca să zicem așa).

De ce?

Citește mai mult:Argint coloidal ionic sau argint coloidal fotonic?

Calitate, pentru că meriți!

AquaNano TareDeTot, 125ppm

Probabil cel mai puternic argint electrocoloidal din Romania...
Comandă acum!

Ai parte de reduceri!

Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 200RON, ai reducere 10%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 400RON, ai reducere 15%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 600RON, ai reducere 20%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 800RON, ai reducere 25%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 1000RON, ai reducere 30%.
Nou! Acum, minerale activate cu aur! Citește mai mult...

Transport gratuit

Transport
Oriunde în țară, pentru comenzi cu valoarea mai mare de 150RON.

Protocol antitumoral simplu și extrem de eficient

Vă recomandăm să citiți cu atenție, și să aplicați perseverent informațiile conținute în acest articol, mai ales în cazul în care vă confruntați, dumneavoastră personal sau cineva drag, cu această afecțiune.

Am structurat aici un protocol clar și eficient, ale cărui efecte sunt excepționale atunci când este aplicat perseverent, și mai ales în stadii incipiente.

Totodată, el poate fi completat cu diferite alte adjuvante, uzual fără probleme semnificative, și poate fi utilizat în paralel cu chimioterapia sau radioterapia, caz în care efectele secundare ale acestor tratamente vor fi semnificativ reduse.

Citește mai mult:Protocol antitumoral simplu și extrem de eficient

T-Stop
un remediu antitumoral de excepție
ArgiDent
Pastă de dinți naturală, foarte eficientă, pentru persoane sensibile
Gel de Aloe Vera
Pur, natural, din culturi organice
Aur coloidal
Vital Pur, Olympus - tinerețea sufletului tău
Argint coloidal Protect, Forte
Protecție, prevenire, vindecare
Deodorante naturale cu argint coloidal
Deovis, te păstrează curat în mod delicat
Magneziu, calciu, potasiu, fier, cupru, mangan, zinc
Minerale organice, pure, fără aditivi
ArgiMax, argint coloidal 1000ppm
Acțiune puternică, decisivă, rapidă
Virgo, Tytan, Coral
Săpunuri lichide 100% naturale, cu argint și aur coloidal
ArgO2, inamicul bacteriilor și mucegaiurilor
Puterea combinată a argintului și oxigenului
Vitamina C naturală
normală sau alcalină
Uleiuri esențiale naturale
Sănătate și încântare

Copyright

AghorasBio, AquaNano, Mellixir,

Electrik, Auris, AloeDirect,

CannExtract, FlorEsențial, BioMineral,

sunt mărci comerciale Aghoras Invent.

 

Copyright: Aghoras Invent 

Plătiți în siguranță

logoPL
Puteți efectua plățile online, prin intermediul cardului de debit/credit, sau din contul dumneavoastră PayPal.

Contactați-ne oricând

Comenzi:
Vodafone - 0734394338
Orange - 0754432971
Telekom - 0214240504
RDS - 0771078288
Program: Luni-Vineri, 8-15
 
Relații cu clienții, comenzi:
Telekom - 0767287306
WhatsApp, SMS - 0767287306
Program: Luni-Vineri, 9-17
 
 
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 
 
Comenzi: 0214240504, 0734394338, 0754432971, 0771078288, Relații cu clienții: 0767287306, (inclusiv WhatsApp, SMS)
facebook_page_plugin