Pentru moment, plata cu cardul poate fi realizată doar prin intermediul platformei PayPal. Deoarece PayPal nu accepta plata in RON, veți putea selecta aceasta modalitate de plata doar după modificarea valutei din RON in EUR (în partea dreaptă sus a ecranului). Plata efectivă se va efectua în RON, schimbul valutar fiind realizat automat de către banca dumneavoastră. Factura proforma va fi emisă de magazinul online în EUR, dar factura finală o veți primi în RON, la cursul BNR al zilei respective. Desigur, aveți în continuare la dispoziție posibilitatea de a achita comanda prin transfer bancar, sau ramburs.

 

Îmbutelierea este, probabil, una dintre etapele care consumă cel mai mult timp în procesul preparării hidromelului. Se pot folosi sticle pentru vin, pentru bere sau sticle de plastic, cu dopuri din plută naturală sau dopuri din plastic. Dacă nu consumați o sticlă de 750 ml sau 1l o dată, atunci este mai bine să folosiți pentru îmbuteliere sticle mai mici, de 500 ml sau chiar de 330 ml.

 

Cu o săptămână înainte de îmbuteliere, trageți hidromelul de pe drojdii pentru ultima dată. Astfel, veți evita transferul drojdiilor de pe fundul vasului în sticle. De asemenea, veți putea observa dacă hidromelul este încă activ, caz în care fermentația va putea reîncepe. De aceea, în această etapă pot fi adăugate substanțe chimice, cum ar fi metabisulfiți de sodiu sau potasiu și sorbați, pentru a opri fermentația; în cazul în care preparați un hidromel spumant, nu adăugați nicio substanță chimică, deoarece va opri fermentația zahărului care creează carbonatarea. Metabisulfitul de potasiu se adaugă în vin pentru a inhiba bacteriile din hidromel și creșterea drojdiilor, precum și pentru a încetini procesul de oxidare. Această substanță poate lăsa un gust neplăcut la urmă dacă doza este prea mare; tot metabisulfitul de potasiu este folosit ca soluție apoasă antiseptică pentru spălarea echipamentului folosit. Este asemănătoare cu metabisulfitul de sodiu, dar mai bună, deoarece nu aduce un aport crescut de sodiu în dietă prin folosirea ei. ATENȚIE: unii oameni, în special astmaticii, pot avea reacții alergice severe la această substanță. Dozarea: 1 g de pudră de metabisulfit de potasiu la 4 l de hidromel aduce 150 ppm de SO2 liber. În general, pentru vinurile roșii se recomandă 20-30 ppm SO2 liber și pentru vinurile albe 25-40ppm SO2 liber. Sorbatul de potasiu este un stabilizator ce previne reînceperea fermentației în hidromelul care trebuie îmbuteliat sau care este îndulcit. Se folosește ¼ - ½ linguriță la 4 l de hidromel.

 

Dezinfectați toate sticlele, capacele, dopurile, furtunul etc. folosite la îmbuteliere. Scurgeți sticlele și aliniați-le sub vasul de fermentare.

 

Dacă doriți să preparați un hidromel spumant, trageți-l într-un vas cu puțin zahăr sau miere înainte de a începe îmbutelierea. Adăugați ¾ căni de zahăr la 20 l hidromel (2 ½ lingurițe la 4 litri de hidromel). Nu amestecați viguros pentru a nu oxida hidromelul. Trageți hidromelul în sticle, lăsând un spațiu suficient pentru dop. Dacă aveți posibilitatea, turnați CO2 în sticle înainte de a pune dopurile. Aceasta va reduce riscul oxigenării în sticlă. Dopuiți sticlele și păstrați-le într-un loc răcoros și întunecos până la consumare. 

Articolul zilei

Argint coloidal ionic sau argint coloidal fotonic?

sursa: pure-alchemy.ro

Primim adeseori întrebări despre argintul coloidal dacă este coloidal, ionic, sau coloidal ionic. Pe această temă s-au scris atâtea articole, încât nu vom insista foarte mult. Vom preciza doar că, din punctul nostru de vedere, este o batere a apei în piuă și o despicare la fel de inutilă a firului de păr în... două (jumătatea ionică și cea coloidală a firului de păr, ca să zicem așa).

De ce?

Citește mai mult:Argint coloidal ionic sau argint coloidal fotonic?

Calitate, pentru că meriți!

AquaNano TareDeTot, 125ppm

Probabil cel mai puternic argint electrocoloidal din Romania...
Comandă acum!

Ai parte de reduceri!

Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 200RON, ai reducere 10%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 400RON, ai reducere 15%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 600RON, ai reducere 20%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 800RON, ai reducere 25%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 1000RON, ai reducere 30%.
Nou! Acum, minerale activate cu aur! Citește mai mult...

Transport gratuit

Transport
Oriunde în țară, pentru comenzi cu valoarea mai mare de 150RON.

Protocol antitumoral simplu și extrem de eficient

Vă recomandăm să citiți cu atenție, și să aplicați perseverent informațiile conținute în acest articol, mai ales în cazul în care vă confruntați, dumneavoastră personal sau cineva drag, cu această afecțiune.

Am structurat aici un protocol clar și eficient, ale cărui efecte sunt excepționale atunci când este aplicat perseverent, și mai ales în stadii incipiente.

Totodată, el poate fi completat cu diferite alte adjuvante, uzual fără probleme semnificative, și poate fi utilizat în paralel cu chimioterapia sau radioterapia, caz în care efectele secundare ale acestor tratamente vor fi semnificativ reduse.

Citește mai mult:Protocol antitumoral simplu și extrem de eficient

T-Stop
un remediu antitumoral de excepție
ArgiDent
Pastă de dinți naturală, foarte eficientă, pentru persoane sensibile
Gel de Aloe Vera
Pur, natural, din culturi organice
Aur coloidal
Vital Pur, Olympus - tinerețea sufletului tău
Argint coloidal Protect, Forte
Protecție, prevenire, vindecare
Deodorante naturale cu argint coloidal
Deovis, te păstrează curat în mod delicat
Magneziu, calciu, potasiu, fier, cupru, mangan, zinc
Minerale organice, pure, fără aditivi
ArgiMax, argint coloidal 1000ppm
Acțiune puternică, decisivă, rapidă
Virgo, Tytan, Coral
Săpunuri lichide 100% naturale, cu argint și aur coloidal
ArgO2, inamicul bacteriilor și mucegaiurilor
Puterea combinată a argintului și oxigenului
Vitamina C naturală
normală sau alcalină
Uleiuri esențiale naturale
Sănătate și încântare

Copyright

AghorasBio, AquaNano, Mellixir,

Electrik, Auris, AloeDirect,

CannExtract, FlorEsențial, BioMineral,

sunt mărci comerciale Aghoras Invent.

 

Copyright: Aghoras Invent 

Plătiți în siguranță

logoPL
Puteți efectua plățile online, prin intermediul cardului de debit/credit, sau din contul dumneavoastră PayPal.

Contactați-ne oricând

Comenzi:
Vodafone - 0734394338
Orange - 0754432971
Telekom - 0214240504
RDS - 0771078288
Program: Luni-Vineri, 8-15
 
Relații cu clienții, comenzi:
Telekom - 0767287306
WhatsApp, SMS - 0767287306
Program: Luni-Vineri, 9-17
 
 
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 
 
Comenzi: 0214240504, 0734394338, 0754432971, 0771078288, Relații cu clienții: 0767287306, (inclusiv WhatsApp, SMS)
facebook_page_plugin