Well-deserved quality!

Argint coloidal ionic sau argint coloidal fotonic?

There is no translation available.

sursa: pure-alchemy.ro

Primim adeseori întrebări despre argintul coloidal dacă este coloidal, ionic, sau coloidal ionic. Pe această temă s-au scris atâtea articole, încât nu vom insista foarte mult. Vom preciza doar că, din punctul nostru de vedere, este o batere a apei în piuă și o despicare la fel de inutilă a firului de păr în... două (jumătatea ionică și cea coloidală a firului de păr, ca să zicem așa).

De ce?

Read more: Argint coloidal ionic sau argint coloidal fotonic?

AquaNano TareDeTot, 125ppm

This may be the strongest Colloidal Silver in Romania...
Order now!
There is no translation available.

Și aceasta, indiferent ce părere aveți despre marijuana, sau despre dumneavoastră. Nu vom discuta persoana din interviul prezentat în continuare, și nici dacă era mai mult sau mai puțin capabilă de a controla efectul THC-ului față de oricare altcineva dintre cei care citiți acest articol.

Cu excepția ființelor umane pe deplin capabile să își exercite voința și controlul mental asupra oricărei stări mentale, psihice, emoționale, oricine altcineva poate deveni sclavul oricărui drog, fie el marijuana, alcool, cafea, tutun, sau al multora care ne invadează viața de zi cu zi (telenovele, dulciuri, potențiatori de gust, antiinflamatoare, etc).

Ființele umane care au această capacitate sunt puține, chiar și la o vârstă matură, sau chiar înaintată, cât despre tinerii lipsiți de experiență în ceea ce privește controlul lăuntric, nu are rost să discutăm (deși, ca și oricare dintre noi la vârsta lor, ei vor fi socotind altfel). Ca atare, atragem atenția încă odată: nu utilizați substanțe cu potențial adictiv socotind că veți putea renunța oricând la ele. Poate va fi așa, poate nu...

 

 

There is no translation available.

După cum știm, orice exces este dăunător. Trebuie să observăm că nu oricine este capabil să reziste tentației de a exagera, iar această afirmație este valabilă mai ales în vazul substanțelor cu potențial adictiv, cum este THC-ul.

Acest film este în primul rând educativ, și nu doar de propagandă împotriva cannabis-ului. Ceea ce nu se spune însă în film, este că problemele pe care le-au avut persoanele respective apar într-o măsură mai mare sau mai mică și în cazul utilizării multora dintre medicamentele prescrise, sau utilizate fără prescripție, de către cei mai mulți dintre noi, și care nu numai că nu sunt interzise, dar a căror utilizare chiar este încurajată de către sistemul medical actual.

Este așadar mai bine să spunem nu  oricărui fel de drog, fie el medicament sau nu, cel puțin în situațiile în care avem alternative. Facem această precizare finală deoarece, în anumite situații, poate fi de preferat să fii viu dar ușor drogat, decât mort și treaz. Mă rog, ambele sunt mai mult sau mai puțin contradicții, deci mai bine să urmărim filmul...

 

 

There is no translation available.

Desigur, problema cu magneziul se poate rezolva suplimentând alimentar cu magneziu. Nu asta este însă ideea, ci faptul că fumatul este dăunător, inclusiv cel de marijuana, cel puțin datorită faptului că numeroasele toxine conținute în fum trebuie neutralizate de către organism. În acest fel, activitatea antioxidantă trebuie intensificată, ceea ce duce printre altele la un consum de magneziu, precum și de alte minerale. Noi nu am întâlnit încă, un studiu care să facă o corelație între consumul de canabinoizi și magneziu, însă fumatul de orice fel are cu siguranță o astfel de legătură.

 

 

There is no translation available.

Relativ multe persoane socot că marijuana este un enteogen, adică o planta care să te ajute să ”avansezi” din punct de vedere spiritual. Pentru a clarifica lucrurile, merita urmărit acest film, în care o persoană (am spune noi) calificată spiritual să discute despre acest subiect, explică impactul fumatului marijuanei, din punct de vedere al activităților spirituale, dar nu numai.

Ca o nota, trebuie sa spunem ca subscriem in totalitate opiniei prezentate in continuare.

 

 

There is no translation available.

Este firesc să apară stări de anxietate în cazul folosirii unei substanțe ilegale. În anumite situații, s-a demonstrat chiar că THC-ul poate acționa împotriva anxietății, dar desigur în astfel de situații persoanele implicate în studiu nu și-au pus problema că vor fi prinși fumând o țigară cu marijuana.

În plus, în cannabis, există și alți canabinoizi în afară de THC, ba mai mult, cânepa industrială, care este tot cannabis, conține doar substanșe non-psihoactive, mai ales atunci când nu este procesată termic, și care prin urmare nu au aceste efecte secundare. 

Faptul că una dintre consecințele fumatului acestei plante ar fi aceea de a induce o stare de ”a lăsa pe mâine”, este un fapt real, dar totuși relativ. Această stare este caracteristică multora dintre ființele umane care nu fumează marijuana, fiind vorba de o lipsă de voință, de cristalizare a unui scop în viață. Adeseori, tocmai astfel de persoane devin dependente de consumul de marijuana, sau de alte droguri, deci în cazul lor este vorba doar de amplificarea unei probleme latente.

Nu intenționăm totuși să minimizăm cele susținute de către autorul filmului. Așadar, deși multe dintre efectele secundare ale consumului THC-ului, mai ales atunci când este fumat, pot să apară și din alte motive, filmulețul este util de urmărit.

 

 

Ai parte de reduceri!

Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 250RON, ai reducere 10%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 400RON, ai reducere 15%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 550RON, ai reducere 20%.
Nou! Acum, minerale activate cu aur! Citește mai mult...

Free shipping

Shipping
For orders over 150 RON, only in Romania.

Protocol antitumoral simplu și extrem de eficient

There is no translation available.

Vă recomandăm să citiți cu atenție, și să aplicați perseverent informațiile conținute în acest articol, mai ales în cazul în care vă confruntați, dumneavoastră personal sau cineva drag, cu această afecțiune.

Am structurat aici un protocol clar și eficient, ale cărui efecte sunt excepționale atunci când este aplicat perseverent, și mai ales în stadii incipiente.

Totodată, el poate fi completat cu diferite alte adjuvante, uzual fără probleme semnificative, și poate fi utilizat în paralel cu chimioterapia sau radioterapia, caz în care efectele secundare ale acestor tratamente vor fi semnificativ reduse.

Read more: Protocol antitumoral simplu și extrem de eficient

T-Stop
Exceptional antitumor remedy
Mellixir, based on honey, fruits and herbs
A beverage for your soul!
ArgiDent
Natural and very eficient toothpaste, for sensitive persons
Aloe Vera gel
Pure, natural, from organic crops
Colloidal gold
Vital Pur, Olympus - youth thy soul
Colloidal silver Protect, Forte
Protection, prevention, healing - antiviral, antibacterian
Natural deodorants, with colloidal silver and gold
Deovis, it keeps you fresh gently
Helia, Sativa, Delis
Natural skin care creams, with colloidal silver, gold and platinum
Magnesium, calcium, potasium, iron, copper, manganese, zinc
Pure organic minerals, containing no additives
ArgiMax, colloidal silver 1000ppm
Strong, fast, decisive action
Virgo, Tytan, Coral
Liquid soaps 100% natural, with colloidal silver or colloidal gold
ArgO2, the enemy of germs, parasites and moulds
The combined power of silver and oxygen
Colloidal minerals
Handy information
Natural vitamin C
normal or alkaline
Natural essential oils
Health and delight

Copyright

AghorasBio, AquaNano, Mellixir,

Electrik, Auris, AloeDirect, CannExtract, FlorEsential, BioMineral, are Aghoras Invent trademarks.

 

Copyright  S.C Aghoras Invent  S.R.L

AghorasBio, AquaNano, Mellixir, Electrik, Auris, AloeDirect, CannExtract, FlorEsential, BioMineral, are Aghoras Invent trademarks.

Contact us. Anytime.

Orders:
Vodafone - 0734394338
Orange - 0754432971
Telekom - 0214240504
RDS - 0771078288
Monday-Wednesday, 08AM-03PM
 
Phone support, orders:
Telekom - 0767287306
WhatsApp, SMS - 0767287306
08AM-10PM
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 
 
Orders: 0214240504, 0734394338, 0754432971, 0771078288, Phone suport, orders: 0767287306, (including WhatsApp, SMS)
facebook_page_plugin